Muhammad Ali boek kopen?

Muhammad Ali boek kopen

Muhammad Ali boek kopen?

Een boek van sporticoon Muhammad Ali super voordelig kopen? Topuitverkoop.nl heeft een groot assortiment aan producten en biedt deze aan met flinke kortingen waardoor uw voordeel flink kan oplopen. Boeken van bokslegende Muhammad Ali zijn heel voordelig verkrijgbaar op Topuitverkoop.nl waaronder het boek Het complete portret van the greatest: Muhammad Ali van uitgever Xander Uitgevers B.V.

Biografie van sportster Muhammad Ali

Het complete biografie boek van Cassius Marcellus Clay verteld de levensloop van de grootste sportman van de twintigste eeuw. Muhammad Ali rees eind jaren vijftig, beleefde zijn doorbraak als bokser op achttienjarige leeftijd in Rome, maar zijn impact reikte veel verder dan de boksring. De bokser gebruikte zijn positie als topatleet om zich te uiten als overtuigd moslim, als strijder voor gelijke rechten en de keuzevrijheid om je pacifistisch op te kunnen stellen in oorlogstijd. Die unieke combinatie liet hem uitgroeien tot een van de grootste iconen van de 20ste eeuw. Maar wat is het echte, volledige verhaal van de ‘Greatest of All Time’?

Auteur Marc Hendrickx brengt op aanstekelijk wijze en met veel verstand van zaken een complete biografie van Muhammad Ali’s leven waarin vele onerwerpen aan bod komen.

Rode draad in het boek

Niet alleen de indrukwekkende bokscarrière van de sportster, maar ook zijn opvattingen over religie, politiek en gezondheid komen aan bod in het boek. Deze gingen in het leven van de bokser hand in hand met zijn sportieve prestaties. Muhammad Ali’s enorme drive en zijn grote mentale weerbaarheid lopen als een rode draad door het boek. De man moest vele obstakels overwinnen en heeft dat met verve gedaan. Niet alleen als sporter, maar vooral ook als mens. Ali was een grootheid, dat tonen de talloze authentieke verhalen in dit boek overtuigend aan.

Dus goedkoop een Muhammad Ali boek kopen doe je op Topuitverkoop.nl. Pak nu je voordeel en kijk snel op Topuitverkoop.nl voor niet alleen voordelige boeken van Muhammad Ali maar ook andere wereldberoemde sporthelden.

Bekijk ook onze andere webshops